Nybyg

Thyborøn EL tilbyder alt i el-installationer ved nybyg og renovering af eksisterende el-løsninger. Ved nybyg kan vi rådgive om de mange valgmuligheder indenfor el-materiel.

På baggrund af vores rådgivning kan bygherren træffe kvalificerede beslutninger om valg mellem intelligente installationer (IHC) eller klassiske el-installationer.

Komfort, fleksibilitet, programmeringsmuligheder, edb-netværk (kablet eller trådløst), musiksystemer, indbyggede højttalersystemer, ventilation, belysning m.v. er blot nogle af de detaljer vi rådgiver om.

Det er en god idé at inddrage elektrikeren tidligt i planlægningsfasen, så bygherren ikke afskærer sig fra gode løsningsmuligheder pga. allerede udførte byggeprocesser (manglende føringsmuligheder etc.).

De praktiske, tekniske og økonomiske detaljer bliver forklaret så det er til at forstå. Den billigste el-løsning på kort sigt er ikke altid den billigste løsning på langt sigt.

Det handler også om at fremtidssikre sin el-installation. Især inden for den digitale teknologi (netværk, digital-tv) er det fornuftigt at tænke langsigtet.